رتبه بندی شرکت

اخذ رتبه بندی شرکت

یکی از خدمات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی تشخیص صلاحیت و رتبه بندی عوامل نظام فنی و اجرایی در کشور می‌باشد. رتبه بندی یا گرید معیاری است که بر اساس آیین‌نامه‌های تدوین شده و به ازای احراز شرایط لازم از سوی این سازمان برای فعالیت شرکتها در نظر گرفته می‌شود. صلاحیت شرکت‌ها برای حضور در مناقصه‌های دولتی و انجام پروژه‌های بزرگ باید از نظر توان فنی و سوابق کاری آن‌ها توسط نهادهای ذیربط ارزیابی شود. اگر این شرکت‌ها واجد شرایط تشخیص داده شوند، موفق به دریافت گواهی تشخیص صلاحیت می‌شوند؛ به دریافت گواهی تشخیص صلاحیت به اصطلاح اخذ رتبه بندی یا اخذ گرید می‌گویند.

اخذ رتبه یا گرید

رتبه بندی در واقع یک نوع مقیاس گذاری برای تضمین کیفیت و کمیت پیمانکاران برتر در ارائه خدمات و دفاع از حقوق بهره وران می باشد. رتبه بندی در واقع یک نوع معیار تشخیص صلاحیت است که توسط معاونت برنامه ریزی و نظارت راهبردی ریاست جمهوری برای پیمانکاران و شرکت ها اتخاذ می شود. رتبه بندی تخصصی شرکت ها توسط راهکار مشاور انجام می گردد. شرکت های پیمانکاری با توجه به قراردادها و امکانات و افراد امتیازآور از ۱ تا ۵ رتبه بندی می شوند ولی شرکت های مشاور از ۱ تا ۳ رتبه بندی اتخاذ می کنند . کار شرکت های پیمانکاری بیشتر در زمینه اجرایی و اجرای پروژه های عمرانی و قراردادهای اجرایی در زمینه ساخت و نظارت بر پیمانکار است ولی شرکت های مشاور در زمینه طراحی و نظارت ،  و نظارت بر ساخت فعالیت می کنند و واسطه بین پیمانکار و کارفرما هستند . رتبه یا گرید عموماً مخصوص شرکت های فنی و مهندسی بوده بدین معنی که هرگاه سازمان دستگاه مناقصه گذار ، اعم از دولتی یا خصوصی قصد انجام پروژه ای عمرانی یا فنی و یا مهندسی داشته باشد ، اجرای پروژه را به شرکت های دارای امتیاز فنی و مهندسی تایید شده استانداری به صورت مناقصه واگذار مینماید .  طبق آیین نامه ، یک سری پارامترهایی برای تعیین صلاحیت تعیین گردیده که کمیته تشخیص صلاحیت و رتبه بندی با توجه به این پارامترها و شاخص ها ، امتیاز عوامل تعیین کننده شرکت مورد نظر را تعیین می نماید . در صورتی که شرکت موفق به کسب حد نصاب امتیاز گردید و تعیین صلاحیت شد ، گواهی رتبه صادر می گردد . بنابراین شرایط  داشتن امتیاز فنی تایید شده سازمان ، برای شرکت های مذکور به شرح ذیل  می باشد.

شرایط رتبه بندی شرکت

به منظوردریافت رتبه اولین قدم ثبت شرکتی است که مدرک تحصیلی دست کم نیمی از اعضا هیئت مدیره آن به ویژه مدیر عامل کارشناسی باشد. همچنین متقاضیان محترم باید بدانند که ازحضور یک مهندس با 6 سال سابقه بیمه در زمینه کاری مرتبط و یا دو نفر مهندسی که حداقل 3 سال سابقه بیمه مرتبط را دارا باشند در شرکت خود استفاده نمایند. منظور از سابقه بیمه مرتبط به این معنی است که در شرکتی که دارای رتبه بوده است مشغول به کار باشند. این اعضا را اصطلاحا” اعضای امتیازآور می نامند. لازم است که مدیر عامل شرکت خود جزء اعضای امتیازآور باشد. متقاضیان محترم میتوانند جهت تکمیل اطلاعات خود در این زمینه با شماره های 02188354602 و 02188634205 تماس حاصل فرمایید.

۰۲۱۸۸۳۳۰۳۹۹-۴۰۰    ۰۹۱۲۱۳۹۴۰۷۳

تمام حقوق مادی و معنوی این سایت نزد راهکار مشاور محفوظ می‌باشد.
طراحی وب سایت